Результатов: 4
Фото:

Госдеп США ищет замену Уолкеру на украинском направлении — Помпео

Государственный секретарь США Майкл Помпео во время слушаний в Сенате США заявил, что Госдеп ищет эффективного кандидата на должность специального представителя Соединенных Штатов по делам Украины, которую до осени 2019 занимал Курт Уолкер, передает "Укрінформ""Важно иметь утвержденного посла на этом посту", - заявил Помпео в ответ на вопрос сенатора Роба ... Читать далее дальше »

2020-7-31 07:48


Фото:

Русско-немецкий газовый спрут против США (укр.)

Проти інвесторів та підрядників російського проекту "Північний потік-2" Про це заявив держсекретар США Майк ПомпеоМова йде про осіб, які інвестують від $1 млн (або від $5 млн за один рік), надають технології або послуги, що допомагають Росії будувати газопроводи для експортуТаким інвесторам загрожує конфіскація майна, візові обмеження і відмова в ... Читать далее дальше »

2020-7-21 16:15


Фото:

Багато пісень і непереконлива гра: США різко розкритикували виступи РФ в ОБСЄ

Постійний представник США при ОБСЄ Джеймс Гілмор порівняв виступи постпреда РФ Олександра Лукашевича на засіданнях Постійної ради з комедійною оперою. За словами Гілмора, від росіянина чутно «багато пісень», але «гра не переконує». дальше »

2020-7-11 22:36


Фото:

Японія купить у США велику партію надсучасних бойових літаків

Державний департамент США завершив розгляд та затвердив заявку на продаж Японії 105 надсучасних літаків п’ятого покоління на загальну суму понад $23 млрд. Про це йдеться в офіційному повідомленні Агентства з питань оборонного співробітництва та безпеки США, пише «Укрінформ». дальше »

2020-7-10 10:42