Результатов: 9
Фото:

Пелосі без маски відвідала зачинений салон краси у Сан-Франциско: Трамп публічно розкритикував її

#Букви.  У вівторок, 1 вересня, американський телеканал Fox News оприлюднив відео з камер відеоспостереження салону краси ESalonSF у Сан-Франциско. На кадрах, зроблених о 15 годині понеділка, 31 серпня, можна побачити спікера палати представників, члена Демократичної партії Ненсі Пелосі. дальше »

2020-9-3 01:06


Фото:

В Україні поставили крапку в питанні ввезення авто зі США

МВС з невідомих причин вилучило з проекту постанови про реєстрацію автотранспорту вимогу посвідчувати документи та не реєструвати авто після ДТП. На сайті МВС з’явились зміни до проекту Постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих …”, ... Читать далее дальше »

2020-8-29 10:13


Фото:

Почти сотня убийств и изнасилований. Садист-убийца получил приговор в США

Джозеф Деанджело (Фото: Getty Images) Джозефа Деанджело, получившего прозвище Убийца из Золотого штата, приговорили к пожизненному заключению. Джозефа Деанджело, який отримав прізвисько Вбивця з Золотого штату, засудили до довічного ув’язнення. дальше »

2020-8-22 11:59


Фото:

Умер младший брат президента США – Роберт Трамп

телерадіокомпанія BBC. “З болем в серці я повідомляю той факт, що сьогодні ввечері тихо помер мій чудовий брат Роберт”, – сказав Дональд Трамп. Брати обіймаються після оголошення результатів президентських виборів у 2016 році. дальше »

2020-8-16 08:38


Фото:

У США після COVID-вечірки помер 30-річний чоловік

У США в місті Сан-Антоніо 30-річний пацієнт помер від коронавірусної хвороби після відвідування так званої COVID-вечірки. Про це повідомляє . «Пацієнт у віці 30-ти років помер від коронавірусу після відвідування «COVID-вечірки» у Сан-Антоніо, штат Техас», – йдеться у повідомленні. дальше »

2020-7-12 17:39


Фото:

Нова хвиля насилля у США: «смертельне літо» та вбивство дітей

Після протестів в США лунає все більше пострілів, через які гинуть люди. Носіння та застосування зброї часто залишається без покарання, наголошують копи. Є побоювання щодо нової хвилі насилля. Нестабільна політична, економічна та коронавірусна криза у США вже й так дуже напружила американське суспільство. дальше »

2020-7-12 08:37


Фото:

В Конгресі США заявили, що боротьба проти РФ буде ефективнішою після вступу України та Грузії в НАТО: заява

Під час слухань в Конгресі США заявили про те, що боротьба проти Росії буде ефективнішою, якщо Україна та Грузія стануть членами НАТО. Слухання скликали після того, як стало відомо, що Російська Федерація платила Талібану за атаки на американських солдат в Афганістані. дальше »

2020-7-12 22:37


Фото:

Народити у США. Лучанка розповіла про пологи в Америці

Лучанку Наталку Тандрик, а нині вже Романченко, доля закинула аж за океан. Сьогодні вона з чоловіком Андрієм та двомісячним сином Матвійком живе в містечку Енн-Арбор, штат Мічиган, США, адже коханий Наталки емігрував понад 14 років тому. дальше »

2020-7-11 13:32


Фото:

Америка виходить з ВООЗ. Що це означає для світу?

Адміністрація Дональда Трампа офіційно повідомила Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ) про те, що після 72-х років припиняє в ній членство, інформує . 6 липня Державний департамент США надіслав відповідного листа до ООН, що регулює роботу ВООЗ. дальше »

2020-7-9 20:21