Результатов: 4
Фото:

В Україні поставили крапку в питанні ввезення авто зі США

МВС з невідомих причин вилучило з проекту постанови про реєстрацію автотранспорту вимогу посвідчувати документи та не реєструвати авто після ДТП. На сайті МВС з’явились зміни до проекту Постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих …”, ... Читать далее дальше »

2020-8-29 10:13


Фото:

TikTok подает иск против Трампа

британська телерадіокомпанія BBC. Розпорядження Трампа вводить з середини вересня заборону на транзакції з власником TikTok ByteDance. Офіційні особи у Вашингтоні стурбовані тим, що компанія може передати дані про американських користувачів уряду Китаю, але ByteDance це заперечує. дальше »

2020-8-23 10:43


Фото:

Америка виходить з ВООЗ. Що це означає для світу?

Адміністрація Дональда Трампа офіційно повідомила Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ) про те, що після 72-х років припиняє в ній членство, інформує . 6 липня Державний департамент США надіслав відповідного листа до ООН, що регулює роботу ВООЗ. дальше »

2020-7-9 20:21


Фото:

Пополнение на Минской площадке по Донбассу - верная, но бесполезная история

На Мінському майданчику поповнення. Чотири представника - по два від Донецька та Луганська, запропонованих Києвом. Медійно позитивна історія, хайп тут у цілому вдався.  Також це емоційно (але на жаль не в реальності) розмиває начебто «монополію» окупаційних адміністрацій на презентацію Донбасу, якої так прагне Росія. дальше »

2020-6-15 09:05