Почти сотня убийств и изнасилований. Садист-убийца получил приговор в США

Почти сотня убийств и изнасилований. Садист-убийца получил приговор в США
фото показано с : usa.one

2020-8-22 11:59

Джозеф Деанджело (Фото: Getty Images) Джозефа Деанджело, получившего прозвище Убийца из Золотого штата, приговорили к пожизненному заключению. Джозефа Деанджело, який отримав прізвисько Вбивця з Золотого штату, засудили до довічного ув’язнення.Вирок став підсумком розслідування, яке розпочали ще в 1970-і та прикувало увагу всього світу.74-річного Деанджело заарештували лише у 2018 році після того, як зразок його ДНК збігся з тими, що були в базі даних, зокрема, зі зразками, які взяли на місці злочинів.У червні підозрюваний пішов на угоду з прокурорами і зізнався у 13 вбивствах, уникнувши смертного вироку.Він також зізнався у численних зґвалтуваннях, пограбуваннях та інших злочинах, скоєних протягом тривалого часу.Окружний прокурор Анна Марія Шуберт назвала Деанджело «соціопатом у дії».Деанджело мовчки слухав промови свідків, сидячи в інвалідному кріслі і не виказуючи жодних емоцій. Однак перед тим, як суддя Майкл Боуман зачитав вирок, Деанджело піднявся з крісла, зняв маску і зробив коротку заяву.«Я слухав всі ваші свідчення, кожне з них, і я щиро прошу пробачення у всіх, кому завдав болю», — заявив підсудний.Він відбуватиме 11 довічних термінів без права дострокового звільнення і ще 15 довічних за злочини із застосуванням зброї.«Коли людина скоює жахливі злочини, її треба ізолювати, щоб вона ніколи більше не могла заподіяти шкоди безневинним людям», — заявив суддя Боуман.Під час скоєння злочинів по всій Каліфорнії у 70-ті й 80-ті роки Деанджело служив у поліції штату.Колишній поліцейський і ветеран війни у В’єтнамі, Деанджело в останні роки працював автомеханіком. Його затримали у квітні 2018 року, після того, як поліція вирахувала його, взявши зразок ДНК зі сміттєвого бака підозрюваного і провівши перевірку по базах генеалогічних сервісів зразків ДНК.Свій злочинний шлях Деанджело почав у 1975-му, коли служив у поліції на півночі Каліфорнії. Спочатку це були дрібні злочини, які дуже скоро переросли у жорстокі зґвалтування і вбивства, що тривали 12 років.Спілкуючись з журналістами після вироку, прокурор Анна Марія Шуберт зазначила, що правда про те, хто такий Деанджело, криється у самому визначенні поняття соціопат.«Це людина, яка анітрохи не поважає права інших людей, не поважає закон, не відчуває співчуття, емпатії або каяття, — сказала вона. — Це людина, у якої просто немає свідомості або душі».Вирок Деанджело суддя Боуман оголошував у бальній залі університету — таке величезне приміщення знадобилося для того, щоб вмістити родичів жертв і постраждалих.За словами прокурорів, масштаби насильства були «просто приголомшливими»: 87 жертв і 53 місця злочину в 11 округах по всій Каліфорнії.Хочете отримувати найважливіші новини в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram або Viber! источник »

деанджело джозефа золотого чного яке розпочали 1970-

деанджело джозефа → Результатов: 2


Фото:

В США осудили серийного убийцу и насильника, который десятилетия вел двойную жизнь

КИЕВ. 22 августа. УНН. В США к пожизненному заключению приговорили Джозефа Джеймса ДеАнджело, который совершил десятки убийств и изнасилований в 1970-1980-х годах. Об этом пишет “Голос Америки”, передает УНН.

2020-8-22 05:34


Фото:

В США маньяк по прозвищу "Ночной охотник" признал себя виновным

В США в суде серийный убийца из Калифорнии, Джозеф Деанджело признал себя виновным в суде. В прокуратуре согласились не требовать смертной казни в его отношении. Обвинение добивается пожизненного заключения.

2020-6-30 23:46