Результатов: 6
Фото:

Віктор Литовченко: президентські вибори в США: Трамп набирає рейтинг

Ще пару місяців тому доля президентських виборів у США вважалась практично вирішеною. Байден впевнено лідирував, нарощуючи свою перевагу як за опитуваннями, так і за коефіцієнтами у букмекерів. На його перемогу давали 1,6 проти 2,7-2,8 на перемогу Трампа. дальше »

2020-9-1 10:09


Фото:

ЄС та США посварились через трубопровід Путіна

4 червня в Сенат США внесли законопроект про розширення санкцій проти «Північного потоку – 2». Документ спрямований на блокування завершення будівництва газопроводу. Майже всі країни Європейського союзу підписали ноту протесту, яка вимагає від США припинити втручання в будівництво газопроводу ”Північний потік-2“, передають іноземні ЗМІ. дальше »

2020-8-14 12:12


Фото:

Русско-немецкий газовый спрут против США (укр.)

Проти інвесторів та підрядників російського проекту "Північний потік-2" Про це заявив держсекретар США Майк ПомпеоМова йде про осіб, які інвестують від $1 млн (або від $5 млн за один рік), надають технології або послуги, що допомагають Росії будувати газопроводи для експортуТаким інвесторам загрожує конфіскація майна, візові обмеження і відмова в ... Читать далее дальше »

2020-7-21 16:15


Фото:

Вашингтон разчарований діями турецької стороны по відношенню до Софії

Держсекретар США Майк Помпео повідомив, що Вашингтон розчарувало рішення турецької влади про зміну статусу собору Святої Софії в Стамбулі. По всій Європі серед політиків прокотилася хвиля обурення. В Україні теж суспільство залишилося не байдужим. дальше »

2020-7-19 09:53


Фото:

В Конгресі США заявили, що боротьба проти РФ буде ефективнішою після вступу України та Грузії в НАТО: заява

Під час слухань в Конгресі США заявили про те, що боротьба проти Росії буде ефективнішою, якщо Україна та Грузія стануть членами НАТО. Слухання скликали після того, як стало відомо, що Російська Федерація платила Талібану за атаки на американських солдат в Афганістані. дальше »

2020-7-12 22:37


Фото:

АСС виступила на підтримку Омеляна у справі НАБУ щодо портових зборів

Американська торговельна палата підтримує зниження ставок портових зборів, хоча НАБУ порушила кримінальну справу проти ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна за їх зниження на 20% у 2018 році. дальше »

2020-6-20 15:07