Результатов: 7
Фото:

Любов до Путіна, расизм і не тільки: що розповів про Трампа його ексадвокат у новій книзі

The Washington Post наводить тези з книги, продаж якої розпочнеться за два дні. Вже у вівторок буде опублікована нова книга “Disloyal: A Memoir” Майкла Коена, колишнього адвоката та особистого помічника президента США Дональда Трампа. дальше »

2020-9-7 02:02


Фото:

Віктор Литовченко: президентські вибори в США: Трамп набирає рейтинг

Ще пару місяців тому доля президентських виборів у США вважалась практично вирішеною. Байден впевнено лідирував, нарощуючи свою перевагу як за опитуваннями, так і за коефіцієнтами у букмекерів. На його перемогу давали 1,6 проти 2,7-2,8 на перемогу Трампа. дальше »

2020-9-1 10:09


Фото:

У США протести через поранення афроамериканця поліціянтами: застрелено двох людей, підозрюють підлітка

CNN. Як повідомлялося раніше, увечері в неділю, 23 у штаті Вісконсин, США, двоє поліціянтів вистрілили в спину темношкірого чоловіка Джейкоба Блейка. Це сталося в той момент, коли він підійшов до свого джипу, в якому знаходилися троє його маленьких синів (3, 5 та 8 років). дальше »

2020-8-27 02:42


Фото:

Голова контррозвідки США заявив про можливі спроби РФ вплинути на вибори на користь Трампа

йдеться у заяві директор Національного центру контррозвідки та безпеки США Вільям Еваніна, оприлюдненій 7 серпня.За словами Еваніна, багато іноземних діячів матимуть певні переваги від того, хто саме переможе на виборах президента США у листопаді — чинний президент Дональд Трамп чи його опонент, колишній віцепрезидент Джо Байден.“Нас насамперед хвилює тривала та ... Читать далее дальше »

2020-8-8 00:42


Фото:

Іран погрожує завдати удару по США

Іран помститься за напад американських безпілотників у січні, у результаті якого загинув Касем Сулеймані, командувач підрозділом гвардійських операцій за кордоном. Про це заявив верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї, пише Сіньхуа із посиланням на його офіційний сайт. дальше »

2020-7-22 14:08


Фото:

Головний інфекціоніст США зробив невтішний прогноз щодо пандемії COVID-19

Головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі вважає, що світ знаходиться на початковому етапі пандемії коронавірусу.  На його думку, є висока ймовірність того, що поширення COVID-19 посилиться, пише «УНІАН». дальше »

2020-7-10 12:11


Фото:

Як говорити з дітьми про гроші. Уривок з книжки Любомира Остапіва

Любомир Остапів – фінансист, засновник соціального проекту фінансової грамотності українців «Сімейний Бюджет». Партнер сервісу планування фінансового життя iPlan. ua. Його друга книжка «Малюк та бюджет» – це огляд семінарів, курсів, книжок, мультиків, фільмів, історій на тему дитячих фінансів і підприємництва. дальше »

2020-6-26 08:24