Результатов: 5
Фото:

TikTok подает иск против Трампа

британська телерадіокомпанія BBC. Розпорядження Трампа вводить з середини вересня заборону на транзакції з власником TikTok ByteDance. Офіційні особи у Вашингтоні стурбовані тим, що компанія може передати дані про американських користувачів уряду Китаю, але ByteDance це заперечує. дальше »

2020-8-23 10:43


Фото:

Умер младший брат президента США – Роберт Трамп

телерадіокомпанія BBC. “З болем в серці я повідомляю той факт, що сьогодні ввечері тихо помер мій чудовий брат Роберт”, – сказав Дональд Трамп. Брати обіймаються після оголошення результатів президентських виборів у 2016 році. дальше »

2020-8-16 08:38


Фото:

Цена мести: США сокращает военное присутствие в ФРН. Но России рано радоваться

Минулого тижня Міністр оборони США Марк Еспер оголосив про зміни в компоновці угрупування американських збройних сил на території Європи. Мова йде про зменшення присутності американських військ в ФРН на майже 12 000 осіб, які мають частково перерозподілити по іншим країнам Європи і частково вивести в США.Проте, цього разу реальною причиною ... Читать далее дальше »

2020-8-5 19:31


Фото:

Іран погрожує завдати удару по США

Іран помститься за напад американських безпілотників у січні, у результаті якого загинув Касем Сулеймані, командувач підрозділом гвардійських операцій за кордоном. Про це заявив верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї, пише Сіньхуа із посиланням на його офіційний сайт. дальше »

2020-7-22 14:08


Фото:

В Конгресі США заявили, що боротьба проти РФ буде ефективнішою після вступу України та Грузії в НАТО: заява

Під час слухань в Конгресі США заявили про те, що боротьба проти Росії буде ефективнішою, якщо Україна та Грузія стануть членами НАТО. Слухання скликали після того, як стало відомо, що Російська Федерація платила Талібану за атаки на американських солдат в Афганістані. дальше »

2020-7-12 22:37