Результатов: 11
Фото:

Немецкий депутат обвинил США в диверсиях на Северных потоках

Евродепутат, кандидат от партии Альтернатива для Германии на предстоящих выборах в Европарламент Максимилиан Кра обвинил США в диверсиях на газопроводах Северный поток и Северный поток-2. Он подчеркнул, что взорвана была критическая инфраструктура, от которой зависела немецкая промышленность. дальше »

2023-8-6 18:01


Фото:

В Европарламенте объяснили причину санкций США против Северного потока-2

Главный смысл, ради которого США вводят новые санкции в отношении российского газопровода Северный поток-2, оказать давление на Европу. Об этом заявил член комитета Европарламента по международным делам, немецкий депутат от партии Альтернатива для Германии Максимилиан Кра. дальше »

2021-11-24 14:43


Фото:

ЄС та США посварились через трубопровід Путіна

4 червня в Сенат США внесли законопроект про розширення санкцій проти «Північного потоку – 2». Документ спрямований на блокування завершення будівництва газопроводу. Майже всі країни Європейського союзу підписали ноту протесту, яка вимагає від США припинити втручання в будівництво газопроводу ”Північний потік-2“, передають іноземні ЗМІ. дальше »

2020-8-14 12:12


Фото:

WP: Український олігарх Коломойський звинувачується в США у відмиванні мільярдів «ПриватБанку»

#Букви наводять повний переклад матеріалу The Washington Post. Міністерство юстиції в четвер висунуло звинувачення українському олігарху, якого вважають союзником президента цієї країни, в розкраданні мільярдів доларів у банку, яким він колись володів, а потім — використовуванні величезного масиву компаній для відмивання цих грошей у США та в усьому світі.Міністерство юстиції ... Читать далее дальше »

2020-8-7 02:12


Фото:

Цена мести: США сокращает военное присутствие в ФРН. Но России рано радоваться

Минулого тижня Міністр оборони США Марк Еспер оголосив про зміни в компоновці угрупування американських збройних сил на території Європи. Мова йде про зменшення присутності американських військ в ФРН на майже 12 000 осіб, які мають частково перерозподілити по іншим країнам Європи і частково вивести в США.Проте, цього разу реальною причиною ... Читать далее дальше »

2020-8-5 19:31


Фото:

Черноморская безопасность: какой сюрприз подготовили россиянам США и НАТО

Цей тиждень виявився дуже активним на події, які стосуються Чорноморської безпеки. А вона, в свою чергу, є критичною складовою національної безпеки України. Кораблі країн НАТО, які другий тиждень перебувають в Чорному морі, приєдналися до українсько-американських навчань Sea Breeze. дальше »

2020-7-24 13:24


Фото:

"Мы семья КРА". Как в Чечне отреагировали на санкции США в отношении Кадырова и его семьи

"За осуществляемые на протяжении более 10 лет многочисленные грубые нарушения прав человека", - так объяснялось решение американских властей в заявлении госсекретаря США Майкла Помпео. Санкции распространились и на членов семьи главы Чечни - на его супругу Медни и двух дочерей, Айшат и Карину (Хадижат) Кадыровых. Старшая дочь Айшат управляет модным ... Читать далее дальше »

2020-7-23 19:44


Фото:

Трамп не хоче виходу США з НАТО: заява

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив про те, що він не хоче виходу своєї країни з НАТО. Про це він сказав в інтерв’ю The Washington Post. «Ні, я не хочу виходити. Але я хочу, щоб вони (союзники НАТО — ред. дальше »

2020-7-12 06:24


Фото:

Народити у США. Лучанка розповіла про пологи в Америці

Лучанку Наталку Тандрик, а нині вже Романченко, доля закинула аж за океан. Сьогодні вона з чоловіком Андрієм та двомісячним сином Матвійком живе в містечку Енн-Арбор, штат Мічиган, США, адже коханий Наталки емігрував понад 14 років тому. дальше »

2020-7-11 13:32


В США снова выдвинуты требования к уничтожению фресок Арнаутова

Требования об уничтожении фресок художника Виктора Арнаутова в школе города Сан-Франциско (штат Калифорния) выдвинули протестующие против расизма, заявила президент Конгресса русских американцев (КРА), заместитель председателя Координационного совета организаций российских соотечественников (КСОРС) США Наталия Сабельник, 1 июля сообщает ТАСС. дальше »

2020-7-1 11:05