Голова контррозвідки США заявив про можливі спроби РФ вплинути на вибори на користь Трампа

Голова контррозвідки США заявив про можливі спроби РФ вплинути на вибори на користь Трампа
фото показано с : usa.one

2020-8-8 00:42

йдеться у заяві директор Національного центру контррозвідки та безпеки США Вільям Еваніна, оприлюдненій 7 серпня.За словами Еваніна, багато іноземних діячів матимуть певні переваги від того, хто саме переможе на виборах президента США у листопаді — чинний президент Дональд Трамп чи його опонент, колишній віцепрезидент Джо Байден.“Нас насамперед хвилює тривала та потенційна діяльність Китаю, Росії та Ірану”, — зазначив він.Голова контррозвідки навів дані щодо кожної з цих країн, її інтересів та вже вжитих заходів.“Ми вважаємо, що Росія застосовує низку заходів, щоб в першу чергу очорнити колишнього віцепрезидента Байдена і те, що вважається антиросійським “істеблішментом”. Це відповідає публічній критиці Москви на його адресу, коли він був віцепрезидентом, за його роль у політиці адміністрації Обами щодо України та підтримку антипутінської опозиції всередині Росії”, — зазначив Еванін.В цьому ключі голова контррозвідки нагадав про оприлюднення українським нардепом Андрієм Деркачев плівок з метою нашкодити репутації Байдена.“Проросійський український парламентарій Андрій Деркач розповсюджує претензії щодо корупції, зокрема, через оприлюднення записів телефонних дзвінків, щоб підірвати кандидатуру колишнього віцепрезидента Байдена та Демократичну партію. Деякі діячі, пов’язані з Кремлем, також прагнуть посилити кандидатуру президента Трампа в соціальних мережах і на російському телебаченні”, — йдеться в заяві.Зусилля Китаю, як зазначає Еванін, спрямовані проти чинного президента.“Ми вважаємо, що Китай вважає за краще, щоб президент Трамп, якого Пекін вважає непередбачуваним, не був переобраний”, — пише він.Також голова контррозвідки вказує на те, що у публічній риториці Китай дедалі більше критикує адміністрацію Трампа, зокрема, через її реакцію на епідемію COVID-19 та її заяви щодо Гонконгу, TikTok, зусиль Китаю домінувати на ринку 5G тощо.Мета влади Ірану, на відміну від Китаю та Росії, полягає у тому, щоб розділити країну напередодні виборів.“Ми вважаємо, що Іран прагне підірвати демократичні інститути США, президента Трампа, і розділити країну напередодні виборів 2020 року”, — наголосив Еванін.Зусилля в цьому напрямку будуть зосереджені, за прогнозами контррозвідки, на поширенні дезінформації в соціальних медіа.“гненні змінити режим”, — вважає Еванін. источник »

сша еван дки контррозв листопад чинний президента

сша еван → Результатов: 2


Белый дом запретил главному инфекционисту США выступить в конгрессе

Белый дом запретил давать показания в конгрессе директору Национального института аллергических и инфекционных заболеваний США, доктору Энтони Фаучи. Об этом сообщила официальный представитель комитета по ассигнованиям палаты представителей Эван Холландер, передает CNN.

2020-5-2 07:04


Белый дом запретил главному инфекционисту США дать показания конгрессу

Белый дом заблокировал дачу показаний главного инфекциониста США Энтони Фаучи коллегии палаты представителей, расследующей ответные меры властей на вспышку коронавируса в стране. Об этом 1 мая рассказал представитель коллегии Эван Холландер.

2020-5-2 02:56


Сборная США по баскетболу впервые за 13 лет проиграла чемпионат мира

Сборная США проиграла Франции в четвертьфинале чемпионата мира по баскетболу, который проходит в Китае. Встреча навылет завершилась со счетом 89:79 в пользу французов. В составе сборной Франции в четвертьфинальном матче самым результативным стал Эван Фурнье (22 очка), у команды США -- Донован Митчелл (29).

2019-9-11 15:49