Результатов: 5
Фото:

Іран погрожує завдати удару по США

Іран помститься за напад американських безпілотників у січні, у результаті якого загинув Касем Сулеймані, командувач підрозділом гвардійських операцій за кордоном. Про це заявив верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї, пише Сіньхуа із посиланням на його офіційний сайт. дальше »

2020-7-22 14:08


Фото:

Племянница Трампа нашла у него девять клинических признаков самовлюбленности

Президент США Дональд Трамп страдает от множества комплексовТак пише "Слишком много и никогда не достаточно: как моя семья создала самого опасного человека в мире", – пишет ТАСС. Племянница американского лидера, которая имеет докторскую степень по клинической психологии, отмечает, что одним из факторов, сформировавших мировоззрение Дональда Трампа в детские годы, было ... Читать далее дальше »

2020-7-15 00:12


Фото:

«Цунамі брехні». Трамп з моменту інавгурації понад 20 тис. разів публічно сказав неправду, – WP

Президент США станом на 9 липня сказав понад 20 тисяч помилкових або оманливих тверджень з різних питань, які він коментував, повідомляє . За даними видання, Трампу знадобилося 827 днів, щоб зробити 10 тисяч помилкових та оманливих заяв, у середньому це 12 заяв кожен день, пише Однак, всього через 440 днів, ... Читать далее дальше »

2020-7-14 23:56


Фото:

Головний інфекціоніст США зробив невтішний прогноз щодо пандемії COVID-19

Головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі вважає, що світ знаходиться на початковому етапі пандемії коронавірусу.  На його думку, є висока ймовірність того, що поширення COVID-19 посилиться, пише «УНІАН». дальше »

2020-7-10 12:11


Фото:

Японія купить у США велику партію надсучасних бойових літаків

Державний департамент США завершив розгляд та затвердив заявку на продаж Японії 105 надсучасних літаків п’ятого покоління на загальну суму понад $23 млрд. Про це йдеться в офіційному повідомленні Агентства з питань оборонного співробітництва та безпеки США, пише «Укрінформ». дальше »

2020-7-10 10:42